Регіональні особливості в діяльності державних установ іпотечного кредитування в губерніях Правобережної України другої половини XIX ст - Криськов, Андрій Анатолійович (Бескиди, 2018)
Державні установи іпотечного кредитування в губерніях Правобережної України стали одним із засобів реалізації національної політики самодержавства у регіоні.
Keywords: іпотечне кредитування в губерніях; 336.77:332.2