Числові дослідження впливу на стійкість ферм Мізеса гребеневої пружної опори при похилому навантаженні - Тонкачеєв, Віталій Геннадійович; Білик, Сергій Іванович (ОДЕСА ТОВ “Зовнішрекламсервіс”, 2016)
Проведено числові дослідження впливу пружних опор в гребеневому вузлі на втрату стійкості ферм Мізеса при малих кутах нахилу стрижнів ферми
Keywords: ферма Мізеса; стійкість; пружна опора; похиле навантаження