Корупція у відносинах між державними структурами та бізнесом. Порівняльна характеристика України та Сінгапуру - Козенко, Вікторія; Помазуновська, Тетяна; Ярощук, Інна Володимирівна (Бескиди, 2019)
Отже, країна починається з кожного з нас. Для того, щоб країна процвітала і розвивалася, була конкурентоспроможною та подолала корупцію, треба працювати над собою кожного дня, протягом всього життя. Відмовитися від своїх старих звичок (давати і брати хабарі, зловживати владою наданою державою, красти тощо), щоб усі «красиві» слова, які нам кажуть політики з телеекранів не були популізмом, а стали нашим реальним майбутнім. Приклад Сінгапуру показує, що все реально. Країна, яка менша за розмірами, ніж Київ, не мала ніяких ресурсів, була спустошена після Другої світової війни перетворилася на одну з найбагатших країн світу. Україні слід вчитися на історії інших країн та розробити власний план з викорінення корупції та процвітання. Один з перших кроків, який слід зробити на нашу думку, це навести порядок у законодавстві, щоб не було «двозначності» у трактуванні законів, які стають підґрунтям для корупційних схем та шахрайства.
Keywords: корупція; державні відносини