В’яжучі матеріали, будівельні розчини та бетони: методичні вказівки до виконання контрольної роботи - Константиновський, Олександр Петрович; Руденко, Ігор Ігоревич (КНУБА, 2024)
Містить вказівки до ходу виконання контрольної роботи, список літератури. Призначено для здобувачів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» спеціалізації «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів»
Keywords: рентгенофазовий аналіз; диференціально-термічний аналіз