Організаційно-технологічні аспекти вибору комплексу машин у відповідності до девелоперських контрактів - Шаляпіна, Т. С. (КНУБА, 2014)
Розглянуто та досліджено сутність девелоперської організації в частині організаційнотехнологічного аспекту вибору комплексу машин. Розроблена структурна схема формування математичної моделі комплексу машин будівельного підприємства.
Keywords: схема девелоперського управління; девелоперська організація; девелоперські контракти; 69.002.51:005.8