Порівняльний аналіз української, німецької та європейської нормативної бази щодо оцінки якості заповнювачів для розчинів та бетонів - Пушкарьова, К. К. (Знання, 2013)
У статті проведено порівняльний аналіз вимог німецьких, європейських та українських стандартів щодо оцінки якості заповнювачів для будівельних розчинів та бетонів. Запропоновані шляхи для подолання існуючих розбіжностей та обгтунтована необхідність розробки нових стандартів, які будуть забезпечувати зближення вимог до заповнювачів,.що використовуються для виготовлення розчинів і бетонів в Україні та країнах Євросоюзу.
Сравнительный анализ украинской, немецкой и европейской нормативной базы для оценки качества заполнителей для растворов и бетонов
Comparative analysis of ukrainian, german and european standards framework for assessing the quality aggregates for mortars and concretes
Keywords: документ; заповнювачі; класифікація; пісок; стандарт; щебінь; документ; заполнители; классификация; песок; стандарт; щебень; document; aggregates; classifi cation