Вплив неорганізованого паркування на функціональнопланувальну структуру та життєздатність міста - Любицький, Р. І.; Петришин, Г. П. (КНУБА, 2017)
Розглядається негативний вплив неорганізованого паркування на функціонально-планувальну структуру та життєздатність міста. Виділяються проблеми, які виникають внаслідок слабкого управління паркуванням, серед них - ускладнення транспортно-пішохідного руху, негативний вплив на дорожньо-транспортну безпеку, неефективне функціональне використання міського простору, зниження туристичної привабливості міст, а також погіршення стану навколишнього середовища. Зазначаються планувальні та адміністративні підходи до їх вирішення.
Keywords: неорганізоване паркування; управління паркуванням; проблеми паркування; обмеження паркування у містах; неорганизованные парковки; управление парковками; проблемы паркования; ограничение парковок в городах; unorganized parkings; parking management; parking problems; parkings restriction in the city; 711.553.2