Інформаційний захист управлінських та технологічних систем від зовнішніх негативних впливів в сучаносму середовищі - Тімінський, О. Г. (КНУБА, 2009)
Запропоновано підхід до захисту об’єднаних інформаційних систем управління, що містять технологічну і управлінську складові, від негативних впливів оточення.
Информационная защита управленческих и технологических систем от внешних негативных влияний в современной среде
The Informative protecting of the administrative and technological systems from external negative influences in a suchanosmu environment
Keywords: система управління; 658.336.8