Емоційний вплив колористичного простору при включенні в інтер’єр художньо-декоративних засобів - Пилипчук, О. Д. (КНУБА, 2017)
В статті підняте питання про актуальність проблеми емоційного впливу колористики інтер’єру в сучасному мистецтві і проектуванні, та його взаємодія з художньо-декоративними засобами в візуально-просторовому середовищі. Зроблено аналіз, приведені приклади, які виконані автором статті.
Keywords: емоційний вплив кольору; інтер’єрний простір; асоціація; образ; художньо-декоративні засоби; мистецтво і дизайн