Гендерна роль жінки в політиці України - Рябушенко, Анастасія Євгенівна (Економічна думка, 2016)
Гендерна політика – утвердження партнерства статей у визначенні і реалізації політичних цілей, завдань і методів їх досягнення в діяльності політичних структур – держави, політичних партій, суспільно-політичних об'єднань [1].
Keywords: гендерна політика; гендерна роль жінки; 321; 316.46