Основи формування конфігурації проектів змін в структурі мультіпроекту розвитку проектно-орієнтованих організацій - Бондарчук, О. В. (My University, 2012)
Запропоновано структурно-комбінаторний підхід і оптимізаційна модель формування складу портфеля проектів змін, які забезпечують розвиток проектно – орієнтованих організацій.
Keywords: формування; конфігурація проектів; розвиток проектно-орієнтованих організацій