Визначення g-iнтеграла на основі обчислення інваріантних об’ємних інтегралів методом реакцій - Шкриль, О. О. (КНУБА, 2017)
На основі обчислення інваріантних об’ємних інтегралів методом реакцій, розроблено метод визначення параметра Гріффітца G в дискретних моделях методу скінченних елементів (МСЕ). Розв’язані тестові задачі. Отримані результати підтверджують ефективність методики.
Keywords: напіваналітичний метод скінченних елементів (НМСЕ); параметр Гріффітца; метод реакцій