Урбаністика сучасності та її окремі види (до питання термінології) - Плешкановська, Алла Михайлівна (КНУБА, 2018)
Розглядається поняття «урбаністика» як сучасний етап розвитку містобудівної діяльності. Окреслені особливості понятійного апарату в сфері урбаністики. Наведені існуючі та сформульовані нові визначення окремих видів урбаністики – підземної, надземної, підводної, вертикальної.
Урбанистика современности и отдельные ее виды (к вопросу терминологии)
URBANISTICS OF MODERNITY AND SOME OF ITS SPECIES (TERMINOLOGY ISSUES)
Keywords: містобудування; урбаністика; підземна урбаністика; підводна урбаністика; надземна урбаністика; вертикальна урбаністика; градостроительство; урбанистика; подземная урбанистика; подводная урбанистик; надземная урбанистика; вертикальная урбанистика; urban planning; urbanism; underwater urbanism; vertical urbanism; aboveground urbanism