Інформаційні технології в архітектурі. Мультимедійна презентація архітектурного проєкту - Іванова Лариса Сергіївна; Суліменко Ганна Геннадіївна (КНУБА, 2026)
Містять рекомендації щодо планування та підготовки мультимедійної презентації архітектурного проєкту, визначають вимоги до структури, змісту й оформлення контрольної роботи. Подано послідовність виконання етапів побудови мультимедійного супроводу презентації із застосуванням сучасних програмних засобів. Розглянуто принципи створення візуальної концепції, сценарію та організації презентаційного матеріалу. Призначаються для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G17 (191) «Архітектура та містобудування».
Keywords: архітектура; технології інформаційні