Реновація театральної будівлі: критерії необхідності та можливості - Сисков, В. Є.; Шевцова, Г. В. (КНУБА, 2015)
В статті проаналізовано потреби розвитку історичних театральних будівель в різних регіонах України, визначено критерії необхідності ї можливості їх реновації.
Keywords: історична будівля театру; театральна ментальність; критерії необхідності і можливості реновації