Формування комунікативних компетенцій в процесі навчання професійно спрямованої англійської мови студентів немовних вищих навчальних закладів - Петрова, Т. І.; Щукіна, Е. І. (КНУБА, 2014)
Розглядається компетентнісний підхід як один із шляхів підвищення рівня викладання іноземної мови у немовних вищих навчальних закладах, його потенціал та засоби реалізації.
Keywords: комунікативні компетенції; комунікативні мовні компетенції; загальні компетенції; ключові компетенції; професійно спрямована міжкультурна комунікативна компетенція; іншомовне спілкування; communicative approach; communicative language competence; key competence; socio-cultural competence; ESP; professional communicative competence.