Гідротехнічні споруди. Ґрунтова гребля з баштовим водоскидом - Величко, Світлана Віталіївна; Дупляк, Олена Віталіївна (КНУБА, 2024)
Містить загальні положення та послідовність розрахунку профіля ґрунтової греблі, фільтраційний розрахунок, розрахунок стійкості низового укосу, розрахунки баштового водоскиду, основні відомості про методику проєктування земляних гребель з місцевих будівельних матеріалів та розрахунок баштового водоскиду. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».
Keywords: споруди гідротехнічні; 626; 627