Дослідження транспортних і пішохідних потоків на перетинах міських магістралей в різних рівнях - Осєтрін, Микола Миколайович; Беспалов, Д. О. (КНУБА, 2010)
У роботі дається актуальність теми та обґрунтування подальшого її дослідження.
Keywords: транспортні потоки; пішохідні потоки; міські магістралі; міське середовище; затори; вулично-дорожні мережі