Алегорично-символічні означення архітектурно-пейзажних композицій парку "Олександрія" (м. Біла Церква, Україна) - Косаревська, Р. О. (КНУБА, 2017)
У статті розглянуто алегорично-символічні означення архітектурно-пейзажних композицій на прикладі парку «Олександрія», створеного наприкінці XVIII - початку ХІХ ст. - пам’ятки культурної спадщини національного значення та пам’ятки садово-паркового мистецтва природо-заповідного фонду України.
Keywords: алегорично-символічні означення; архітектурно-пейзажні композиції; пам’ятка садово-паркового мистецтва; парк «Олександрія"; Біла Церква; Україна