Управління інформацією по фазах життєвого циклу девелоперського проекту - Гоц, В. В. (КНУБА, 2012)
Наведено схему проходження інформації по фазах життєвого циклу інвестиційного проекту. Її реалізація забезпечить правильне прийняття рішення на всіх етапах проекту, що в свою чергу дозволить мінімізувати витрати та час в процесі виконання девелоперського проекту.
Keywords: девелоперський проект; управління інформацією; фази життєвого циклу