Екоіндустріальні парки як інструмент інноваційної трансформації промислового виробництва та зниження ресурсних витрат у процесі відбудови економіки України - Лаврухіна, Катерина; Кравчук, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2026)
Будівельна галузь України функціонує в умовах складної структурної суперечності. З одного боку, повномасштабна війна сформувала безпрецедентну потребу у відбудові зруйнованої інфраструктури, житлового фонду та виробничих об’єктів, що зумовлює потенційно значний попит на будівельні роботи і послуги.