Визначення параметрів лінійної механіки руйнування для неоднорідних кругових тіл - Пискунов, С. О.; Шкриль, О. О.; Мицюк, С. В. (КНУБА, 2006)
На основі напіваналітичного методу скінченних елементів проведено розробку і реалізацію методики обчислення коефіцієнта інтенсивності напружень прямим методом при силовому навантаженні.
Keywords: тріщина; НМСЕ; несуча здатность тіл; прямий метод; коефіцієнт інтенсивності напружень