Обчислювальні процедури тематичної обробки космічних знімків в інтересах моніторингу аграрних ресурсів (Частина 1) - Кузьмін, А. В.; Греков, Л. Д.; Петров, О. А; Медведенко, О. М. (КНУБА, 2016)
Сформульований перелік основних тематичних задач моніторингу аграрних ресурсів глобального та локального рівня з використанням технології дистанційного зондування. Наведені базові обчислювальні процедури, що використовуються для аналізу стану аграрних ресурсів.
Keywords: агроресурси; космічний моніторинг; багатоспектральні космічні знімки; вегетаційні індекси; попередня обробка космічних знімків; математичні процедури; 504.064.3:631.4