Композиція - Зиміна, Світлана Борисівна (КНУБА, 2026)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання альбому робіт з композиції. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями G 17 «Архітектура та містобудування», B 2 «Дизайн».
Keywords: композиція