Основи творчості дизайнера середовища - Малік, Т. В. (КНУБА, 2012)
визначено основні аспекти творчої діяльності дизайнера середовища
Keywords: дизайнер середовища; пізнання; конструювання; моделювання; художнє вирішення; 72.01