Маркетингові дослідження – основа для впровадження інноваційних технологій - Журавська, Наталія (КНУБА, 2025)
Згідно розділу III «Процедура (процес) комерціалізації розробок вищих навчальних закладів та наукових установ державної форми власності» для механізму комерціалізації розробок вищих навчальних закладів та наукових установ державної форми власності складається з 6 етапів, 2 ‒ маркетингові дослідження.
Keywords: інноваційні технології; маркетингові дослідження; маркетинг