Інсталяція в художньому проектуванні міського середовища - Праслова, Валентина Олександрівна (My University, 2016)
Розглядаються інсталяції як метод впровадження в містобудівне середовище художніх творів, що випадають з контексту. Художні інсталяції – це простір, в якому художники, дизайнери та архітектори мають змогу впливати на відвідувача, занурюючи його в процес співучасті в більшій чи меньшій мірі.
Keywords: художнє проектування; інсталяція; мiське середовище; теорія архітектури; artisticdesign; installation; urban environment; theory of architecture