Економіка будівництва : методичні вказівки до виконання лабораторної роботи - Гойко, Анатолій Францевич; Сорокіна, Леся Вікторівна; Гриценко, Олександр Сергійович; Цифра, Тетяна Юріївна; Шевчук, Кирило Іванович (КНУБА, 2023)
Економіка будівництва : методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Економічна діагностика діяльності будівельного підприємства» / уклад.: А. Ф. Гойко та ін. – Київ : КНУБА, 2023. – 56 с. Містять завдання і пояснення до виконання лабораторної роботи. Наведено теоретичні та методичні засади економічної діагностики діяльності будівельного підприємства, а саме особливості аналізу основних виробничих фондів, оборотних коштів, трудових ресурсів, продуктивності праці та заробітної плати, собівартості продукції, а також прибутку і рентабельності. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Промислове і цивільне будівництво» всіх форм навчання.
В авторській редакції.
Keywords: економіка будівництва