Особливості атрибуції будівельних проектів у господарському портфелі девелоперської компанії - Гергі, Денис Семенович (КНУБА, 2017)
В умовах обмежених ресурсів актуалізується проблематика сполучення інноваційних інструментів формування бізнес-портфеля з модернізованою системою бізнес-індикаторів діяльності компанії-девелопера, які відображають акумулювання матеріальних, фінансових, людських ресурсів в межах мультипроектної виробничої програми та їх спрямування для досягнення цілей інвестування. На основі підсумків науково-методичного опрацювання функціональної сутності, змісту та параметричного наповнення прикладних методів та моделей формування бізнес-портфеля, визначено створюваний інструментарій розробки виробничої програми як: поетапний та інтегрований, об’єднувальний ресурсний, проектно-орієнтований (цільовий), ситуативний та іміджевий підходи.
Keywords: будівельний проект; бізнес-індикатори; господарський портфель; девелопер