Вступ до спеціальності : методичні вказівки до виконання контрольної роботи - Амеліна Наталія Олексіївна; Бердник Оксана Юріївна; Ковальчук Артем Володимирович (КНУБА, 2025)
Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», ОПП «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальнихматеріалів».
Keywords: вступ до спеціальності; новітні технології; хімічні технології