Проект планування та забудови житлового кварталу з будівництвом сумісної спортивно-рекреаційного простору у м. Миколаїв - Тимцуник О. О. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Проект планування та забудови житлового кварталу з будівництвом сумісного спортивно рекреаційного простору у місті Миколаїв розглядається варіант комплексного підходу до формування житлового середовища, коли житло перестає бути лише набором квартир у будинках і перетворюється на повноцінний життєвий простір із можливістю для щоденного відпочинку, занять спортом, неформального спілкування, сімейного дозвілля та оздоровлення мешканців, причому ключовим акцентом стає інтеграція сучасної житлової забудови з продуманою системою відкритих просторів, спортивних і дитячих майданчиків, зелених зон та інфраструктури для активного способу життя.
Keywords: забудова житлового кварталу; проект планування