Математичне моделювання динаміки термоконвективного фронту під час роботи систем свердловин - Кононенко, Г. М. (КНУБА, 2002)
Наведена математична модель гідродинамічної картини руху теплоносіїв вздовж окремих ліній току, яка дає можливість відслідковувати динаміку фронту концентрації забруднень.
Keywords: математичне моделювання; робота систем свердловин; 556.07:532.546; 556.07:536.2