Особливості застосування методичних підходів щодо розподілу територій мікрорайонів (кварталів) у різних містобудівних умовах - Тузова, Л. І.; Берова, П. І. (КНУБА, 2013)
Проведено аналіз та систематизація існуючих методичних підходів та методів визначення земельної ділянки багатоквартирного житлового будинку в межах існуючої забудови та запропоновані розрахункові моделі визначення площі земельної ділянки багатоквартирного житлового будинку в різних містобудівних умовах.
Keywords: розподіл територій; мікрорайони; містобудівні умови; методичні підходи