Теплові процеси і установки у виробництві будівельних матеріалів і виробів : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Азутов, Володимир Павлович (КНУБА, 2023)
Містять загальні положення, завдання та послідовність виконання практичних робіт щодо визначення параметрів теплових і масообмінних процесів в установках для теплової обробки будівельних матеріалів та конструкцій. Призначено для студентів спеціальності 192 освітньо-професійної програми «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».
Keywords: процеси теплові; установки теплові; 66.041.001.24(075)