Функціонально-експлуатаційні вимоги до опорядження стін і стель приміщень житлових і громадських будівель - Самойлович В. В. (КНУБА, 2011)
Проведено типізацію приміщень житлових і громадських будівель і розроблені вимоги до опорядження стін і стель в різних типах середовища життєдіяльності .
Keywords: цивільні будівлі; типізація приміщень; вибір опорядження; гражданские здания; типизация помещений; выбор отделки; public buildings; typisation of residential; demanding finishing