Особливості формування та розвитку професійної мотивації у фахівців з фізичного виховання і спорту - Гасанова, С. Ф.; Яковлев, С. Ю. (Ліра-К, 2026)
У сучасних соціально-економічних умовах фізичне виховання виступає не лише засобом зміцнення здоров’я людини, а й важливим компонентом формування професійної компетентності майбутніх фахівців. Фізична культура традиційно розглядається як чинник, що сприяє гармонійному розвитку особистості, підготовці до праці, активної участі в суспільному житті та професійній діяльності.
Keywords: виховання фізичне; спорт; мотивація професійна