Роль зеленых насаждений в крупнейших городах Ирана - Факари Афджади, Мехди (КНУБА, 2015)
У статті описується роль зелених насаджень в найзначніших містах Ірану, їх функції та значення для оточуючого середовища.
Keywords: зелені насадження; озеленення простору; парки; оточуюче середовище; 712.3(55)