Порівняльний аналіз матеріалу стінових конструкцій та матеріалу містобудівних житлових конструкцій - Герасимчук, М. В. (КНУБА, 2009)
У статті розглядається тема пропорційних відносин у побудові двох архітектурно-будівельних матерій - композиційних схем конструкцій стіни будівлі і житлового мікрорайону.
Keywords: порівняльний аналіз; побудова; архітектурно-будівельні матерії; композиційні схеми конструкцій стіни будівлі; житловий мікрорайон; 711.582