Особливості визначення ексергетичної ефективності вузла «повітроохолоджувач-каплевловлювач-повітронагрівач» прямотокової СКП з використанням діаграми потоків ексергії вологого повітря - Задояний, О. В.; Євдокименко, Ю. М. (КНУБА, 2015)
Подана методика та розрахунки оцінки ексергетичного коефіцієнту корисної дії функціонального вузла «повітроохолоджувачкаплевловлювач-повітронагрівач» прямотокової СКП з використанням діаграми потоків ексергії вологого повітря. Обґрунтовано вибір корисної та витратної ексергії в вузлі, наведено діаграму потоків складових ексергії вологого повітря, проведено розрахунки ексергетичного коефіцієнту корисної дії.
Особенности определения эксергетической эффективности узла «воздухоохладитель - каплеуловитель - воздухоподогреватель» с использованием диаграммы потоков эксергии
Features of determining of exergy efficience «air-cooling- drip-pan and air heater» unit using an exergy flow chart
Keywords: діаграма потоків ексергії вологого повітря; системи кондиціонування повітря; ексергетичний коефіцієнт корисної дії; 697.94