Дослідження ефективності процесу сортування вібраційного грохота - Орищенко, С. В. (КНУБА, 2012)
Здійснено огляд та аналіз проходження матеріалу крізь сито вібраційного грохота.
Keywords: сортування; грохот; живлення; матеріал