Принципи формування навчально-виховних комплексів в умовах територій зі складним рельєфом - Карбан, А. А.; Слепцов, О. С.; Русевич, Т. В. (КНУБА, 2016)
Розглядається стан освіти в Україні, можливість її реформування. Пропонується створення окремих комплексів на ділянках з рельєфом, складним для звичної забудови.
Keywords: реформа; структура; класифікація; функція; поляризація; інтеграція; контраст; нюанс; комплекс; классификация; функция; принцип; прием; поляризация; интеграция; контраст; reform; structure; factor; classification; function; principle; method; polarization; contrast; nuance