Про явище еклектичності сучасної української архітектури - Бачинська, Л.Г. (КНУБА, 2010)
Розглянуто явище архітектурної еклектики і, зокрема, сучасної архітектурної еклектики в зв‘язку з умовами суспільно-економічного розвитку.
Keywords: суспільно-економічний розвиток; естетичний ідеал; архітектура; стиль; етика; 72.01