Передумови комбінаторики та оптімізації в архітектурному проектуванні житла - Книш, М. В. (КНУБА, 2014)
У статті наведено приклади формування житла з використанням прийомів комбінаторики. З урахуванням зарубіжного досвіду в цій сфері, виявлені деякі особливості та прийоми планувальної організації житлових просторів.
Keywords: житлові простори; перетворення; комбінаторика; якість; чарунка; 728.2:519.17