Особливості наукового та позанаукового знання і засоби їх здобування - Чорноморденко, Іван Васильович (My University, 2006)
Знання у всі часи було було предметом уваги багатьох дослідників - і не лише філософів. Проте дослідники зосереджувалися переважно на феномені наукового знання і приділяли мало уваги можливостям та особливостям знання за медами науки, а отже, відповідно, і щляхом його здобування.
Keywords: знання наукові; знання позанаукові; 16