Регіональна політика та місцеве самоврядування: Методичні рекомендації з підготовки до практичних занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи для студентів спеціальності 052 «Політологія» - Баєва, Юлія Євгеніївна; Місержи, Світлана Дмитрівна; Перегуда, Євген Вікторович; Рейтерович, Ігор Вячеславович; Стеценко, Світлана Власівна (КНУБА, Ф-ОП Шпак В. Б., 2021)
Подано компетентності, які мають набути студенти за підсумками вивчення дисципліни, та програмні результати навчання, зміст лекційного курсу, тематику практичних занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, методи контроля, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: політологія; 323