Теоретико-методичні засади формування організаційно-технологічних рішень та моделей моніторингу стійкого функціонування будівельних систем у контексті науково-освітнього процесу - Сокуров, А. В.; Кривда, К. Є.; Поколенко, В. О. (Ліра-К, 2026)
Організаційно-технологічні рішення у сфері зведення будівельних конструкцій є фундаментом ефективного функціонування будівельних підприємств та формування стійких технологічних систем. На ґрунті наукового процесу формується система принципів і моделей управління, що поєднує аналітичні, конструктивні та інноваційні підходи до планування будівельного виробництва.
Keywords: конструкції будівельні; підприємства будівельні; планування; управління