Класифікація готельних житлових одиниць у сучасних закладах тимчасового проживання - Брідня, Лариса Юріївна (КНУБА, 2015)
У статті наведено класифікацію сучасних типів житлових готельних одиниць за складом приміщень, типом спальних місць, складом проживаючих та рівнем комфортності проживання. Визначені найбільш уживані їх поєднання.
Keywords: renovation; reconstruction; architecture; готель; номери; житлові чарунки; класифікація