Забезпечення безпеки експлуатації будівель та споруд - Чуканова, Н.П.; Галінський, О.М.; Садовський, В.І. (КНУБА, 2015)
Охарактеризованы основные положения проекта ДБН «Эксплуатационная пригодность зданий и сооружений. Основные положения». Определены направления дальнейшего развития нормативной базы в этой сфере
Keywords: механічного опору та стійкості; пожежної безпеки; відсутності загрози здоров’ю; безпеки та доступності; захисту від шкідливого впливу шуму та вібрації