Розрахунок показника містобудівної якості життя - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2016)
Викладено алгоритм та математичний апарат визначення показника містобудівної якості життя як в цілому, так і частини об’єкту. Сформульовано категорії значень абсолютних показників властивостей містобудівної якості життя.
Keywords: абсолютні та відносні показники властивостей; комплексний показник якості; показник якості об’єкту