Програми силового тренування з гумовою стрічкою: методичні вказівки - Киселевська, Світлана Михайлівна; Войтенко, Оксана Анатоліївна (КНУБА, 2019)
Розглянуто програми силового тренування жінок як основного засобу зміцнення здоров’я, фізичного розвитку і підвищення працездатності. Призначено для самостійних занять студентів.
Keywords: тренування силове; гумова стрічка, тренування